Jag ska bli öbo

Måste säga det igen, jag ska bli öbo. Vi ska flytta till Singapore 🙂 Jag är glad att vi , nja nåja, avslutar med Singapore. Man vänjer sig snart med easy living. Alla pratar engelska, internet snabbt och yoghurt , nu har jag inte varit i en matvaruaffär än men verkar som det finns lite mer än i Shanghai.

Innan vi åkte hade jag skickat en lång lista med saker som vi ville ha i lägenheten, letat på nätet efter condominiums som det heter så fint i Singapore. Blev snabbt påmind av en sak som en kompis till Julia sa när vi var i Philly. Haha vi bor i en condom 🙂 Kul att leka med ord

Hela tisdagen tillbringade vi tillsammans med en agent som bokat in hos på 13 lägenheter,allt i från min lista. Imponerande. Idag kan jag ångra att vi inte lät henne styra lite mer första dagen men med erfarenhet från husletande i Shanghai ville vi inte lämna något till slumpen. Vi såg många fina lägenheter och med handen på hjärtat så efter ca 30 lägenheter hade vi kunnat bo i vilken som. Så bra standard hade de.

När vi hade bestämt oss skulle vi bara se en lägenhet till och ja, den sista blev det. Helt annorlunda från vad vi egentligen hade tänkt, bo inne vid centrum men…ett fantastiskt område med stora fina pooler, nära till hamnen och boardwalken där man kan promenera och bara 5 minuter till det stora paradiset Sentosa.

Lite blandat från vår vecka i Singapore

puss och kram E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s