Nedräkning

Idag känns det som väntan är lite bättre . Glad för att fler saker faller på plats. Nu är det bestämt att flyttgubbarna kommer nästa vecka på fredag 🙂 Då ska alla våra saker packas ner och åka båt till Singapore. Tar cirka en månad att frakta vår container dit.

Efter det blir det att bo på hotell här i stan, närmare bestämt på Howard Johnson Plaza nära Nanjing Road. Det ska bli kul, jag är så där barnsligt förtjust i att bo på hotell. Minns en gång när vår dotter var yngre, kanske 10 år eller så. Då sa hon till sin pappa, kan vi inte bo på hotell för det är så mysigt. Hon är fortfarande min ” partner in crime” när det gäller att bo på hotell. Dock är pappan inte lika upphetsad över att bo på hotell men men 🙂

När vi åkte till Singapore för någon vecka sedan tog vi med alla våra resväskor med kläder och lämnade där så nu måste vi åka och köpa fler väskor att ta med resten av våra kläder och bra-att-ha-saker .

Så på inköplistan står :

sista inköp hos skräddaren, kortärmade skjortor till J, lite sommarklänningar / tunikor till mig

resväskor

vacuumpåsar

För i helgen ska vi vacuumförpacka våra sängkläder, handdukar och annat som vi inte vill ska stinka efter en månad på båt.

Sen kommer projektet att packa våra resväskor med kuddar, täcken, lite porslin och lite matvaror som vi kan ta med som tex kaffe och sedan våra kläder. Kan ju säga att vi är väldigt glada att vi kan ta med många väskor på flyget tack vare guldkort och annat. Tror vi kan ta 6 resväskor a 30 kg eller så 🙂 mycket packning blir det.

Just det, när vi flyttat kommer denna blogg att avslutas, men lugn ni som vill får följa min resa på den nystartade bloggen från Singapore. Mer om det lite senare.

 

 

puss och kram E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s