Ankomsten

I höstas började vi prata  om att fira J’s dag med pompa och ståt. Helst av allt ville han att sina syskon skulle vara med och fira. Lång väg och stor tveksamhet var det innan de äntligen bestämde sig för att åka med till Thailand en vecka. Hur kul som helst. Vi började leta efter ett hus stort nog att rymma 10 personer. Vi sökte på 10 olika hus och ett , det första som vi fick napp på blev det. Inget vi ångrar idag. Vi hyrde ett litet hotell 🙂 en bit från Phuket Town närmare bestämt Surin Beach, uppe på ett berg med fantastisk utsikt.

Jag och J flög ner dagen innan och på hans födelsedag. Vi firade med att flyga business class med Thai Air. Hur skönt som helst och god mat. Janne fick till och med en flaska skumpa av personalen som vi kunde fira med.

Första natten sov  vi på flygplatshotellet, låg ca 5 min från Phuket flygplats. Hade en skön pool som hade över 30 grader så den svalkade väldigt dåligt på kvällen när vi tog oss ett dopp. Sängen, ja vad ska man säga. Kinastyle på mjukhet. Var som att sova på en brits.

På lördagen fick vi gå upp rysligt tidigt. Julia och pojkvännen landade redan kl 5 på morgonen. De andra landade kl 7 så Janne åkte med bilen och hämtade dem på flygplatsen medan vi väntade i huset.

Nu kan den härliga veckan börja. Fortsättning följer……

puss och kram E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s