En vanlig lördag

Lördagar brukar vara rätt sköna. Ofta spelar Janne golf då så jag har dem för mig själv. Men det senaste har vi tillbringat dem tillsammans vilket är mycket trevligt. Snart början hans resor igen så tillbaka till ensamma lördagar. Eller ensamma , ofta spenderar jag lördagarna tillsammans med de andra i svenska klubben. Tar en drink och äter middag och sen hem lagom till Janne är tillbaka från sin golf. Tur att han inte spelar golf på vintern 🙂

I lördags var det en vanlig lördag. Vi hade en bestämd plats för drinken på Abbey Road som är en härlig pub/ restaurang med en härlig trädgård där man sitter på sommaren. Ibland är det live music, vilket är trevligt. Glömde att först var vi på Mexikanaren  El Luchador , nära där vi bor och testade maten och marguritan.  Favoriten för mig är jordgubbe. Här hade de även hibiskus, får jag testa en annan gång.

Sedan iväg till Abbey Road där svensk klubben hade sin sedvanliga drink. Många som kommer , vilket är trevligt

Eftersom vi bestämt att gå på house of blues and jazz skulle vi äta på ett kineshak, Grandma’s Kitchen,  som ligger granne med klubben. Taxi dit och sen en härlig middag a’la kinesvis vid runt bord med en glasskiva på som man kan snurra. Man beställer in ett gäng rätter , nu var vi 11 så beställde nog in 11 + rätter. Allt från stekta bönor till möra revbensspjäll. Mums fillibabba  som Toni säger.

Sedan gick vi till House of blues and jazz , en rökig klubb, fullsatt och populärt . Här spelas det 6 dagar i veckan, livemusik med influenser av blues and jazz. Nu är det en som heter Carlton som underhåller på sitt eget vis. En show  som är härlig , medryckande och framför allt involverar publiken på härligt sätt.

Tack Carlton och mina vänner som var med. Ni gjorde så det blev en superkväll 🙂

Puss och kram E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s