Äta ute

Äta ute på restaurant händer mer ofta nu när vi bor här. Det är otroligt mysigt att gå ut och äta och utbudet är fantastiskt. Man kan välja på alla olika sorters kök och det ända som saknas är svensk restaurang. Vill vi ha svensk mat så lagar vi hemma med influgna varor som ost, korv , sill:) då är det fest, det vet alla som varit på besök att det behövs så lite för att göra oss glada . Att få en falukorv kan verka fånigt men här är det underbart att göra en korvmacka. Ett par vänner till oss gjorde för ett tag sen, stekt falukorv med stuvad spenat och lite bubbel till  så blir det värsta gourmetmiddagen.

Häromdagen tog jag Janne till skräddarmarknaden för att sy upp lite nya skjortor inför vår kommande resa. Efteråt var vi hungriga och Janne hade ett pastaställe runt hörnet. Jag hade aldrig hittat dit . Stället hette Art of Pasta och de gör sin egen pasta. När man kommer dit får man välja mellan olika pasta sorter och ravioli och sedan vad man vill ha för sås till.

Jag åt spenat och fetaost fylld ravioli med spicy tomatsås och Janne tog pasta bolognese . Man fick en fräsch sallad till. Rekomenderas!

Ett av våra favoritställen är Coconut Paradise , här får man en underbar thaimat.

puss och kram E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s