Glömsk ?

Då är detta lösningen för dig . Här i Kina har man tagit fram en tjänst där du kan skicka och lagra en hälsning tills de är redo att skickas iväg.  Många är oroliga vad som händer om denna tjänst skulle försvinna eller så. Men de har lovat att  om så händer blir avsändaren rejält ersatt. 

Nu behöver du inte vara  rädd att glömma att gratulera någon på fars dag förra söndagen? Eller kanske går och oroar dig för att du skall glömma av att gratulera någon på en framtida födelsedag? Eller har du rent ut av alltid drömt om att skicka en hälsning från ditt nuvarande jag till ditt framtida jag? Nu behöver du inte oroa dig längre! 

I en intervju med ett företag  i Nanjing, gjord av engelska People Daily, berättar  hur de tar emot ca 20-30 kunder per dag i olika åldrar. Deras äldsta klient är en nu 70-årig dam som skrev ett brev till sitt barnbarn, men inte vill att det skall skickas förrän barnbarnet har vuxit upp.

Sitter här och funderar över vem jag skulle vilja skicka brev till och på vad som är ännu svårare – vad jag skulle skriva. Har du några idéer? Vem skulle du vilja skicka eller ta emot ett brev ifrån i framtiden?

namnlst-1_115954679

 

 

Love E

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s