Promenad i stan

Igår var det den stora promenaden i stan tillsammans med några ”gamla” Shanghaibor. Vi möttes utanför där jag bor på Huaihai Lu ( Lu =väg/gata på kinesiska) Sedan blev det en promenad till något som kallas för Hongqiao Bird and flower market. Är som det låter en marknad för fåglar och blommor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter detta promenerade vi till Antikmarknaden och  strosade runt bland de olika små affärerna. Sedan blev det en lunch bestående av baguette med skinka, grönsaker och parmesan och till det ett glas kallt vitt vin. Mums! Glömde säga att sällskapet var väldigt trevligt så vi blev sittande där i 2 timmar och pratade. Sedan promenad till frisören och tittade på om det är möjligt att färga och klippa håret här som västerlänning. Återkommer när det blir dags hur det är. Sedan förbi Helens nail spa för att beställa tid för pedikyr och manikyr. Blev en session på ca 3 timmar där. Kände mig som en prinsessa med 2 stycken som fixade fötter och händer på samma gång.

Sedan en sen middag på Kebb tillsammans med min nya vän Lydia. Vi åt grillad tonfisk, potatismos och drack vin till. Kände mig rätt mör när vi skildes åt för vi hade varit igång i 12 timmar då. Vem tror att vara lyxhustru är lugnt o stillsamt ?

kram kram !

 

Annonser

En reaktion på ”Promenad i stan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s