From hell to heaven

Idag var det dags för den omtalade hälsoundersökningen. Klockan ringde halv 8 för vi var tvungna att äta innan 9 för sedan skulle vi fasta. Klockan 1 kom agenten Alice och hämtade oss så vi skulle åka till hälso centret. Det tog ungefär 30 min att åka dit.

När vi kom dit skulle vi ta kort först och sedan fylla i ett papper om vi hade haft några sjukdommar och dylikt.Sedan var det att byta om till badrock och tofflor på fötterna och hasa runt till olika rum där de skulle göra

  • bodprov, jag säger att det var 1 dl men vi är oense om det. Var iaf 2 rör som de tog.
  • Lungröntgen
  • blodtryck och mag scanning
  • ultra ljud
  • EKG

sedan var vi klara och allt som allt tog det en timme. Själva undersökningarna var som löpande bandet och gick jättefort. När vi var klara var vi ur hungriga och skulle dessutom ta oss tillbaka till centrum så det blev sen lunch idag.

På lunchen fick vi veta att lägenheten vi ville ha hade gått upp  1500 kr under natten. Vi tog kontakt med SKF och allt slutade med att vår agent fick sparken och cheferna tog hand om allt istället. Det slutade med att vi fick en ny agnet som ska visa oss en ny lägenhet i morgon och den andra som vi ville ha skulle tänka på de nya bud de fått. Sådan röra…..

När Janne kom hem efter varit och pratat med cheferna så tog vi några gratis glas vin och sedan en taxi till ett ställe som hette Lost Heaven men där var det en timmes väntan så vi tog en taxi till Xiantidi och åt på ett tyskt ställe.

I shanghai åker man mycket taxi och det kostar ingenting, för våra båda taxi resor betalde vi 35 rmb. skamligt dyrt .

Efter mate bestämde vi oss för att ta tunnelbana till hotellet och det var spännande. Shnaghais tunnelbana är väldigt fräsch och nygjord.

Nu är det dags att sova och i morgon ska vi träffa vår nya agent som ska vi en ny lägenhet annars hopaps jag att det ska lösa sig med den som vi ville ha. Sedan shopping på stan.

buss och kran till er alla !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s